Su Fiyatlarında Yüzde 10 İndirim

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek kapsamında tüm su abonelerinin su bedellerinde yüzde 10’luk bir indirim yapılacak.

Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, Şubat ayı belediye meclis toplantısında meclis üyelerinin oy birliğiyle alınan karar ile Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek kapsamında Eskipazar Belediyesi olarak tüm su abonelerinin su bedellerinde yüzde 10’luk bir indirime gideceğini belirtti.

Başkan Yarkan, Türkiye’nin topyekûn bir mücadele içerisinde olduğunu ifade ederek, “Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. İnşallah bu süreci de en kısa sürede atlatacak, yeni ve büyük Türkiye yolunda hep birlikte yürüyeceğiz. Bizler de bu mücadeleye destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye bu süreci de atlatacaktır. Kimse bundan endişe etmesin. Yeter ki biz birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi yürütelim. Eskipazar Belediyesi olarak bu mücadelede hükümetimize destek oluyoruz” diye konuştu.