TEŞEKKÜRLER ESKİPAZAR

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Eskipazar Belediye Başkanı seçilen başkan Hüseyin DÖNMEZ bir teşekkür mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Hüseyin DÖNMEZ," 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin ardından Beni tekrar bu göreve layık gören bütün hemşerilerime, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben sadece bana oy verenlerin değil, parti ayrımı gözetmeden herkesin Belediye Başkanı olacağım. Yaklaşık 3 aylık yoğun seçim maratonunda beni yalnız bırakmayan halkıma, partili bütün arkadaşlarıma, il ve ilçe yönetimimize, kadın kollarımıza, ülkücü gençliğe, meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza ve bütün Eskipazarlılara şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Önümüzdeki dönem inşallah hep birlikte Eskipazar’ımızı çok daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için gayret sarf edeceğiz."dedi.