Vali Gürel, İlçemizde ziyaretlerde ve inceleme bulundu

Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, İl Jandarma Komutan Vekili J. Albay Mustafa Kuraş, İl Emniyet Müdür Vekili Osman Gün ve yatırımcı kurum müdürlerimizle birlikte geldiği ilçemizde Kaymakam Mehmet Yasin Erkan, Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan ve ilçe müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Fuat Gürel, ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Gençlik Merkezinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. Kürsüye sıra ile gelen kurum müdürleri ilçemizde ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlarımıza bilgiler verdiler. Bilgilendirmenin ardından muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler. Muhtarlarımızın tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı.

Daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Gürel, ilçenin asayiş ve trafik durumu hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel'den Belediyemize Ziyaret

Eskipazar Belediye Başkanlığı ziyaretinde Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Gürel, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanlığı ziyaretinde Badminton Branşında Milli Takıma seçilme başarısı gösteren sporcuları da tebrik eden Vali Gürel genç sporculara başarılar diledi.

Eskipazar ziyaretinin son bölümünde Osman Işık’a ait işyerini de ziyaret eden Vali Gürel bir süre hasbihal ettiği Osman Işık’a hayırlı işler temennisinde bulundu. İşyeri ziyaretinin çıkışında cadde üzerinde bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Vali Gürel bir süre sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.