Oturma Bankları ve Dekoratif Saksılar Yerleştirildi

25.09.2018 12:56

Merkez Orta Sokaklara Oturma Bankları ve Dekoratif Saksı ağaçları yerleştirildi.

Eskipazar Belediyesi, şehrin cadde ve sokaklarında yaptığı farklı uygulamalarla farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orta sokağa oturma bankları ve dekoratif ahşap saksılar yerleştirildi.

Araç trafiğine kapalı olan orta sokakta vatandaşlarımızın faydalanması, oturup dinlenmesi amacıyla oturma bankları ve dekoratif ahşap saksılar belirlenen noktalara yerleştirilerek halkımızın beğenisine sunuldu.

Küçük dokunuşlar ile ilçemizi daha estetik ve güzel bir hale getirmek istediklerini belirten Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, “İlçemizin en yoğun en özel yerlerinden olan, orta sokağımıza oturma bankları ve saksı ağaçları yerleştirdik. İstedik ki sokağımıza uygun, görsel güzelliği olduğu gibi belli bir amaca uygun bir hizmet olsun. Çarşıya çıkan vatandaşımız yorulduğunda oturup soluklanabilsin dinlenebilsin. Daha yaşanabilir bir Eskipazar için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.” dedi.