Pazar Yerinde Artık Hırsızlara Geçit Yok

25.09.2018 13:02

İlçemiz kapalı pazar yerinde insanların cüzdanlarını çalan şüpheliler suçüstü yakalandı.

Belediyemizin Kapalı pazar yerinin dört bir yanına yerleştirdiği güvenlik kameraları hırsızların yakalanmasında büyük rol oynadı

Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen olaylar nedeniyle Belediyemiz tarafından kurulan kamera sistemince izlenerek toplu halde hırsızlık yaptıkları belirlenen şahıslar Belediyemiz Zabıta amirliğinin dikkatiyle bu hafta Kapalı Pazar yerinde polis tarafından suçüstü yakalandı.

İlçemiz halk pazarında meydana gelen kayıp ve hırsızlık şikayetleriyle ilgili çalışma başlatan Zabıta Amirliği ekipleri geçtiğimiz hafta tespit ettikleri insanların özellikle yaşlıların cebinden cüzdanlarını el becerileriyle alan ve beraber hareket eden şüphelileri pazar yerinde tespit etti ve şahıslar polis tarafından yakalanarak  gözaltına alındı.

Vatandaşlarımızın kapalı pazar yerinde hırsızlık olaylarına karşı daha dikkatli olması, olmalarını rica ediyor, meydana gelebilecek olaylarla ilgili Belediyemiz Zabıta Amirliğine veya İlçe Emniyet Amirliğine anında başvurmalarını önemle  rica ederiz.