Regaip Kandili Gecesinde Şerbet İkramı

25.09.2018 11:28

Kandil şerbeti dağıtımı, Eskipazar Belediyesi tarafından geleneksel olarak yaşatılmaya devam ediyor.

Eskipazar Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Kandil şerbeti dağıtımı mübarek gün ve gecelerde geleneksel olarak yaşatılmaya devam ediyor.

Regaip Kandili dolayısı ile Merkez Yusufbey camisine gelen cemaate akşam namazı ile birlikte şerbet ikramı yapıldı. Belediye ekipleri tarafından özel olarak hazırlanan şerbet Yatsı namazı çıkışına kadar devam etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan, Merkez Yusuf Bey Camii’ndeki programa katılarak vatandaşların kandilini kutladı. Şerbet ikramına katılarak vatandaşlara şerbet ikram eden Başkan Yarkan, “Bütün hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kandilini kutluyorum” dedi.