Toki Konutlarında Anahtar Teslimi Başladı

25.09.2018 12:24

177 konutluk 2.Etap Toki, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Yapımı tamamlanan 2. Etap Toplu Konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimatı bugün itibariyle başladı.

Toplu konut projesi kapsamında teslim edilecek olan 177 konutun işlemleri 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 14 Mayıs itibariyle başlayan teslim işlemleri, konutların bulunduğu şantiyede yapılıyor. Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde gelerek konutunu teslim alıyor.

Belediye Başkanımız  Mustafa Yarkan’da teslimatı yapılan 2.Etap TOKİ şantiyesini ziyaret ederek, hem yetkililerden bilgiler aldı, hemde hak sakipleriyle sohbet ederek tüm hak sahiplerine ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Hak sahipleri güle güle otursunlar. “dedi.

Ayrıca Başkan Yarkan, şantiye alanına kendi imkânları ile gitme durumu olmayan vatandaşlarımız için de işlerini hızlı yürütmesi ve ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için sabah 9:30 ve 11:00 ile öğleden sonra 14:00-15:30 saatlerinde teslimat süresince belediyemiz önünden ücretsiz servis kaldırılacağını belirtti.